Portfolio van TM Online

Op deze pagina vindt u de opdrachtgevers van TM Online met de omschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden per opdrachtgever. Mocht u bijkomende informatie wensen kan u steeds contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Bekijk

Velazquez.be

Restaurant Velazquez, Steenhouwersvest 29 te Antwerpen, was niet tevreden over hun oude website. Deze website was slecht vindbaar in de zoekmachines en sloot niet aan bij de warme sfeer van het restaurant. 

Na een uitgebreid gesprek over hun wensen en verwachtingen hebben wij hen het Online basis pakket aangeboden. De nieuwe website staat nu online en onze klant is zeer tevreden over het resultaat.  

 

aplaceantwerp.be

De eigenaresse van Bed and Breakfast Aplace Antwerpen, Vrijdagmarkt 1 te Antwerpen, was niet tevreden over de vindbaarheid* van haar website en wilde graag advies over hoe haar website beter zou kunnen scoren in de zoekmachines. 

Wij hebben haar het Online analyse en advies basispakket aangeboden en hebben een technische analyse van haar website gemaakt en onze bevindingen in een analyse en advies rapport aangeboden.  Uit dit rapport bleek dat er behoorlijk wat technische mankementen aanwezig waren. De opdrachtgever heeft ervoor gekozen de hoognodige aanpassingen uit te laten voeren door TM Online. Daarnaast hebben wij, op verzoek van de klant, enkele visuele aanpassingen gedaan.

 

*De online vindbaarheid van een website is afhankelijk van meerder factoren. Niet al die factoren kunnen beïnvloed worden. Het is dus belangrijk voor de vindbaarheid van een website dat de factoren die wel beïnvloedbaar zijn optimaal benut worden.

 

Contact

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u ons via het formulier contacteren.

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT